U teškoj prometnoj nesreći kod Pakoštana stradao 21-godišnji mladić

Jučer iza 18 sati, između Biograda i Turističkoga naselja ˝Crvena luka˝ kod Pakoštana dogodila se teška prometna nesreća. Jaguar, zadarskih registarskih oznaka prilikom pretjecanja, iz smjera Pakoštana prema Biogradu, udario je u Škodu, također zadarskih registarskih oznaka, koja se kretala iz suprotnog smjera.

Jaguar je sletio s ceste te udario u drvo i zapalio se. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 53-godišnjak, dok su 47-godišnja vozačica Škode i putnici u dobi od 72 i 15 godina lakše ozlijeđeni, jedna osoba je smrtno stradala, neslužbeno se pretpostavlja da je riječ o 21-godišnjem mladiću A.V. iz Pakoštana. Međutim, kako doznajemo od Elisa Žodana, glasnogovornika PU zadarske, stanovite indicije o identitetu stradale osobe postoje, no iste će biti utvrđene tek nakon provedene DNK analize u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ‘Ivan Vučetić’, koje može potrajati i do mjesec dana.

Njegovo karbonizirano tijelo pronašli su vatrogasci tek nakon što su ugasili požar na autu. Prema neslužbenim informacijama Jaguarom je upravljao 53-godišnji B.V.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...