Uskrs u Arsenalu: Oliver Dragojević i Dupini

Organizator, Arsenal i tvrtka Ilirija d.d. s ponosom najavljuju  tradicionalnu  večer  sa legendarnim  vokalom  naše scene, koji će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima.

Olivera  Dragojevića  pratit će  njegovi Dupini i producent Dejan Krošelj, što je garancija vrhunskom audio-vizualnom doživljaju.

Blagdanske večeri  prožete emocijama u društvu legendarnih hrvatskih glazbenika, postali su tradicija, stoga požurite po svoju ulaznicu kako biste bili dio neponovljive atmosfere u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Glas, interpretaciju, pjesme i emociju Olivera Dragojevića poznaju i obožavaju  generacije ljudi. Iako o ovoj glazbenoj legendi ne treba previše govoriti,ovom prilikom prisjetimo se  početaka i antologijskih pjesama.

Oliver Dragojević prvi put je nastupio na festivalu 1967. u Splitu i to na nagovor Zdenka Runjića.

Ipak, pjevačku karijeru započeo je 1974. godine na Splitskom festivalu, gdje je pobijedio sa pjesmom “Ća će mi Copacabana”. Godinu poslije, sa šansonom “Galeb i ja” Dragojević je osvojio publiku. Ta mu je pjesma obilježila karijeru. Potom su uslijedile skladbe  “Romanca”, “Oprosti mi, pape”, “Stari morski vuk”… Suradnja sa Zdenkom Runjićem koja je potrajala do skladateljove smrti rezultirala je s 200 pjesama.

Održao je brojne koncerte,nastupivši i u newyorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji te Opera Housu u Sydneyu.

Početak koncerta najavljen je u 21:00h. Ulaznice možete potražiti u klubu Arsenal i putničkoj agenciji Aquarius kod mosta te u agenciji Ilirija travel, Biograd n/m.

Cijena ulaznice cijena ulaznice je 100,00 kn.  Ulaznica sa stolom i pićem dobrodošlice, na galeriji (ograničen broj): 200,00 kn.

Informacije irezervacije stolova: info@arsenalzadar.com ili na telefon 023/253-821.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...