“Za ljepši Uskrs svima” u organizaciji Lions kluba Zadar

Lions klub Zadar i ove godine organizira akciju “Za ljepši Uskrs svima”, želeći taj veliki blagdan  uljepšati obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tradicionalnom akcijom koja se provodi uoči Uskrsa, prigodnim će se darovima obradovati  obitelji koje žive isključivo od socijalne pomoći i u evidenciji su  gradskog Odjela za socijalnu skrb. Ove se godine radi o  26 obitelji s ukupno 113 članova. U pitanju su uglavnom samohrane majke s ukupno čak 79 djece. Hranom i različitim potrepštinama pomoći će im se da Uskrs provedu mirnije i veselije.

U sklopu akcije, u četvrtak će, 26. ožujka u 18 sati u dvorani Mocire, utakmicu u malom nogometu odigrati tim Lions kluba i ekipa zadarskih novinara. Prilozima  gledatelja, sredstvima Lionsa i donacijama,  nabavit će se hrana te kućanske i higijenske potrepštine koje će se obiteljima uručiti u srijedu, 1. travnja.

Iskazujući još jednom skrb za one koji imaju manje, zadarski će Lionsi ovom plemenitom akcijom donijeti radost svojim brojnim malim sugrađanima. Pomažući sretnijem odrastanju djece u obiteljima teškog imovinskog stanja, njima će i njihovim najbližima uljepšati uskršnje blagdane.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...