Zbog neisplaćenih plaća dio igrača KK Zadra opet u štrajku; Nazor: “Meni je najteže jer sam između dvije vatre!”

Sedmorica igrača Košarkaškog kluba Zadar preskočila su današnji jutarnji trening kao opetovani oblik štrajka upozorenja zbog neisplaćenih plaća.

Jedan od štrajkaša je opet James Florence koji je i prošli put najduže ustrajao u svome naumu da izvuče zarađene plaće. Dio ekipe predvođeni kapetanom Ivom Ivanovim, dakle Šango, Širko, Bašić, Vraneš, Špaleta, Jurica te Milin, odazvao se jutarnjem treningu. Trener Ante Nazor iskazao je razumijevanje prema igračima koji nisu došli na trening.

– Shvaćam ja njih, ali sada se trebaju vratiti da bi nastavili. Naime, postoji klupski Statut i pravilnici koji se moraju poštivati. Isto tako smatram kako je moralo biti više međusobne komunikacije kada je ovakva situacija, a to je izostalo. Da je toga bilo možda do ovoga svega ne bi došlo. Pokušavam sve to objektivno sagledati, smatram da je u ovom slučaju osobno meni najteže jer sam između dvije vatre, kazao je Nazor za Radio Zadar.

Direktor kluba Boris Skroće nada se kako će štrajkaši ipak doći na večernji trening. Račun kluba blokirao je Regos s 5.4 milijuna kuna, a  mogao bi tek možda 17. ožujka biti deblokiran.  S obzirom na trenutno stanje u klubu i na računu kluba kad će plaće igračima KK Zadra još uvijek nitko sa sigurnošću ne može reći. A kao što je opće poznata činjenica bez plaće nema ni rada, u ovom slučaju igranja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...