Cestitka_Uskrs

Zbog njih je Hrvatska ponosna: Svi se potukli, a pazite Ivana i Luku!

Veliki rat Barcelone i Reala na Camp Nou završio je s 11 žutih kartona, bezbrojnim prekršajima, svađama i natezanjima, ali prijateljstvo dvojice Hrvata nije dovedeno u pitanje. Dan nakon Barçine 2:1 pobjede, Ivan Rakitić i Luka Modrić ponovno su pod istom zastavom…

Rivalstvo koje je iz godine u godine duboko dijeli Španjolsku nije se nimalo odrazilo na veliko prijateljstvo dva hrvatska reprezentativca u dresovima Barcelone i Reala. Ivan Rakitić i Luka Modrić su nekoliko puta za vrijeme velike nogometne predstave na Camp Nou bili milimetar blizu direktnog duela, ali niti jednom nije između njih došlo do uklizavanja, odgurivanja ili neke druge sitne prljavštine kojima su se više od devedeset minuta častili igrači na terenu.

Pa čak i oni iz istih reprezentacija.

Na kraju je pobjedu odnijela Rakitićeva Barcelona, dok je Modriću ostala utjeha da je ponovno bio jedan od najboljih u redovima gostiju iz Madrida.

Da pokaže o kakvom se to prijateljstvu radi, Rakitić je u ponedjeljak objavio zajedničku fotografiju s Lukom na Twitteru uz poruku:

– Veliki čovjek, veliki suigrač, veliki igrač…!!! Od danas se borimo zajedno! Ajmo Hrvatska!!!

Naime, dan nakon El Clasica, dva su Hrvata zajedno doputovala u Zagreb na okupljanje reprezentacije, a novi izazov čeka ih već ove subote u 18 sati.

Hrvatska će vrsta 28. ožujka na Maksimiru odigrati kvalifikacijsku utakmicu za EURO protiv Norveške, a s obzirom u kakvoj su formi naša dva ‘Španjolca’ i kakvo ih zajedništvo veže, Norvežani se već sada trebaju zabrinuti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...