Donosimo današnji program Festivala znanosti

Na četvrtom danu Festivala znanosti održat će se nekoliko radionica i predavanja.

U Gimnaziji Vladimir Nazor s početkom u 8,00 sati održat će se predavanje Milorada Pavića i Tihane Magaš pod naslovom Luj XIV – Kralj Sunce.

U OŠ Petra Preradovića s početkom u 8,45 sati održat će se radionica Sunce u hrvatskom jeziku Ivice Vigata, Eme Lacković i Marine Blaži.

Na Obali Kneza Trpimira bb (Marex), Laboratoriju za eno-pedološke analize i OŠ Šimuna Kožičića Benje s početkom u 8,30 sati održat će se radionice pod naslovom Putovanje male kapljice Ivane Zubak Čižmek i Melite Mokos.

U Dječjem vrtiću „Klokan“ s početkom u 9,00 sati održat će se predavanje,  prezentacija i radionica pod naslovom Sunce moje malo Ane Mišković.

U OŠ Bartula Kašića s početkom u 11, 40 sati održat će se radionica Mjerenje visine Sunca Dinka Marina.

U OŠ Šime Budinića s početkom u 13,00 sati održat će se radionica i predavanje pod naslovom Sunce – naš žuti patuljak Vedrana Kasala i Ane Lipošćak.

Još uvijek je u Trgovačkom centru Relja i Sveučilište u Zadru, na obali  pored kipa Spiridona Brusine na otvorena izložba podvodnih fotografija Boje sunčevog spektra autora Nine Lončar, Đanija Iglića, Mirka Beloševića, RK Sv.Roko, Sveučilišnog RK ZADRON i HGD Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...