Projekt obnove Kneževe palače

Dvije ponude za nadzor izgradnje i opremanje Kneževe palače; Livakovićev D&Z ponudio 2.100 kuna više od zagrebačkog Invest inžinjeringa

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Na javni natječaj za nadzor izgradnje i opremanje Kneževe palače pristigle su dvije ponude i to ona tvrtke D&Z u vlasništvu bivšeg državnog tajnika Zdravka Livakovića koja je ponudila cijenu od 850.000 kuna bez PDV-a, dok je druga pristigla od zagrebačkog Invest inženjeringa u vlasništvu Slobodana Jeričevića i Mirka Oreškovića čija je ponuda niža za samo 2.100 kuna i iznosi 847.900 kuna bez PDV-a.

Kako doznajemo, nakon javnog otvaranja ponuda u Gradskoj vijećnici u slijedećih 60 dana dvije pristigle ponude i priložena dokumentacija detaljno će se analizirati nakon čega će gradonačelnik Božidar Kalmeta donijeti konačnu odluku o izvođaču nadzora izgradnje i opremanja Kneževe palače.

Projekt “Obnova i turistička valorizacija kulturno povijesnog kompleksa Kneževe palače” se s 38 milijuna kuna financira iz fondova EU.

Na javnom natječaju između osam pristiglih ponuda za izvođača radova izabrana je zadarska tvrtka Ploter s ponudom od 15 milijuna i 830 tisuća kuna bez PDV-a. Projektanti su radove procijenili na 18,2 milijuna kuna.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar