Forum Experience Trio slavi šesti rođendan Blues Bara

Publika Forum Blues Bara i brojni zadarski glazbenici složni su u ocjeni da je jedan od najupečatljivijih ovosezonskih koncerta na Kalelargi bio nastup splitskog Forum Experience Trija. Bend prigodno nazvan za svirku u listopadu prošle godine oduševio je laid back pristupom te virtuoznim i autentičnim interpretacijama standarda blues i jazz velikana.

Stoga je i odabir sastava za proslavu šestog rođendana emisije u eteru zadarskog Radija 057, odnosno treće uspješne sezone programa u Caffe baru Forum bio jednostavan: slavljenički Blues Bar obilježit će Forum Experience Trio s Goranom Cetinićem – Koćom na vokalu i gitari, Goranom Slavičekom na basu i Jadranom Dučićem Čićom za bubnjevima.

U arsenalu splićana koji inspiraciju traže u rukopisu J.J. Calea, Muddy Watersa, Freddie Kinga, Bob Dylana, Miles Davisa, Wes Montgomeryja i John Coltranea za ovu će se prigodu naći i nove pjesme. Njih će također obraditi na svoj, nesputan način, kombinirajući improvizaciju sa zapaženim vokalnim i solističkim izletima.

Nakon prigodne radijske emisije koja pada točno na datum prvog emitiranja Blues Bara – 22. travnja u 20 sati, glazbeno slavlje nastavlja se u petak u Forumu.

Koncert je zakazan u 22 sata, a ulaz je i ovaj put slobodan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...