Ivan Rapić Inno predstavlja spot za novu pjesmu ‘SVIJET LUDIH’ u suradnji sa egipatskim producentom

Splitski kantautor Ivan Rapić Inno, u suradnji sa egipatskim producentom Hani Aly Said Saleh Salama, snimio je spot za novu pjesmu ‘Svijet ludih’, koja je ujedno i najava prvog autorskog albuma. Tekst i glazbu potpisuje Inno, a aranžman Želimir Škarpona.

Ivan Rapić Inno mladi je kantautor iz Splita koji se javnosti predstavio sa tri autorske pjesme, ali i suradnjom sa Oliverom Dragojevićem, koji je rado pristao na zajedničku suradnju.

Nakon suradnje sa poznatim ‘morskim vukom’, na novoj pjesmi ‘Svijet ludih’, koju promovira ovih dana, ostvario je suradnju sa simpatičnim Egipčaninom i producentom,Hani Aly Said Saleh Salama.

Nakon što smo popili prvu kavu, shvatio sam da mi je upravo ovakav čovjek treba, Hani je otvoren, drugačiji, inovativan, vedar. Dao sam mu tekst koji mu je pomogao da u kratko vrijeme dobije ideje za snimanje spota. Htio sam da Hani spotom uspije prenjeti moju poruku. Pjesma govori o dvoje zaljubljenih koji se nalaze u svijetu gdje je sve negativno, no pogledom jedno u drugo dobiju sreću i mir rekao je Inno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...