Jure Brkljača snimio promotivni spot na zadarskom Narodnom trgu

Dvadesetogodišnji Zadranin Jure Brkljača, sudionik HRT-ovog glazbenog show-a The Voice, svojim glasom i stasom iz emisije u emisiju kao član tima Tonija Cetinskog sve više osvaja kako gledatelje tako i slušatelje diljem Hrvatske. Jure, koji svojim glazbenim izričajem jako podsjeća na prerano preminulog makedonskog slavuja Tošu Proeskog, čija mu je obrada pjesme “Još i danas zamiriše trešnja” i dala prolaz u daljnje natjecanje, čini se kako bi bez obzira na pobjedu svakako mogao popuniti prazninu u glazbenom svijetu koja je ostala nakon odlaska Proeskog.

Upravo, taj, naš Jure danas se predstavio na Narodnom trgu gdje je izveo tri pjesme legendarnog Olivera Dragojevića. Naime, upravo u Zadru ekipa The Voice-a snimala je Juru u njegovu rodnom gradu.

– Ekipa show-a za daljnje emitiranje snima profile svih preostalih kandidata u njihovim rodnim gradovima, pa tako i mene u Zadru gdje sam izveo skladbe meni omiljenog Olivera, kazao je Jure.

Jure Brkljača na Trgu (Foto HRT)

Još jednom je izrazio zadovoljstvo svojim timom i mentorom Tonijem Cetinskim koji prepoznaju njegov senzibilitet te u skaldu s tim zajednički i biraju pjesme koje izvodi na svojim nastupima. A kako možemo primijetiti to im jako dobro ide, pogotovo ako znamo da je upravo Toni imao prijateljsko-poslovnu suradnju s preminulim Proeskim te je njegov senzibilitet očito prepoznao u našem Juri, a to primjećuju i sve brojniji obožavatelji i naravno obožavateljice ovog mladog Zadranina.

Danas su o Juri na Narodnom trgu govorili njegovi brojni zadarski prijatelji, a sve je pomno pratio njegov otac Mirko.

Jurini najveći glazbeni uzori su Oliver te upravo prije spomenuti Toše Proeski.

Ukoliko mu želite pružiti podršku gledajte ga i slušajte i ove subote u 20 sati na HRT-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...