Kalmetinim potpisom McDonald’s konačno od idućeg tjedna može početi s radovima

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, gradonačelnik Božidar Kalmeta najavio je konačno izdavanje građevinske dozvole tvrtci Globalna hrana d.o.o., za potrebe prvog zadarskog restorana McDonald’s-a.

Prema njegovim riječima, dozvola je izdana no pravomoćna će biti tek u ponedjeljak 22. travnja, nakon čega će se konačno moći krenuti s radovima  unutar prostora starog Željezničkog kolodvora.

–  Hrvatske željeznice su s investitorom sklopile ugovor o korištenju tog njihovog prostora, a mi ćemo sa svoje strane učiniti sve da to što prije bude gotovo, istaknuo je Kalmeta na današnjoj sjednici.

Još početkom ožujka za Antenu Zadar, Morana Đurčević, glasnogovornica Globalne hrane d.o.o. iz tvrtke Abrakadabra integrirane komunikacije istaknula je kako će vrijeme otvaranja McDonald’sovog restorana ovisiti upravo o brzini ishođenja potrebitih dozvola te samim time i brzinom izvođenja građevinskih radova koji bi nakon toga trebali uslijediti. No, istaknula je optimizam kako će to ipak biti do početka turističke sezone. Ali to je bilo prije mjesec i pol dana.

– Projekt otvorenja McDonald’s-a u Zadru nastavlja se prema planu. Trenutačno smo u procesu dobivanja sve potrebne dokumentacije kako bi se projekt nastavio, a otvorenje je planirano u prvoj polovici ove godine. Naravno, puno toga će ovisiti i o brzini izvođenja samih radova. Svoje planove i projekte temeljimo samo na službenim informacijama i realnim faktorima koji na iste te projekte i utječu, a tako će se nastaviti i ubuduće, zaključila je tada Đurčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...