Konzervativci danas u Zadru osnivaju Gradski odbor

Hrvatska konzervativna stranka kojoj je na čelu donedavna predsjednica HSP AS-a Ruža Tomašić, osnovat će danas u Zadru njihov Gradski odbor.

Osnivački zbor održat će se u bistrou “Lika” s početkom u 16 sati.

Iako samom osnivanju zadarskog ogranka neće nazočiti predsjednica Tomašić, potencijalne članove i simpatizere ispred stranke pozdravit će dopredsjednica Marijana Klišanin te koordinator HKS-a za Zadar Ante Ćoza.

Već je dio članova iz HSP AS-a prešao k nama pa vjerujem da će još dosta članova prijeći k njima. I ja sam isključivo zbog Ruže Tomašić odlučio ući u politiku, a do sada sam bio apolitičan, kazao je za naš portal Ante Ćoza.

Prema njegovim riječima, upravo će HKS na predstojećim lokalnim izborima odigrati značajnu ulogu, uzevši u obzir kako je baš zbog nekadašnje predsjednice HSP AS-a ta stranka došla do visokih pozicija i u gradskoj i županijskoj vlasti.

Za sada u Zadru brojimo oko 150 članova no vjerujem kako će taj broj značajno porasti, govori nam Ćoza.

Osim današnjeg osnivanja Gradske organizacije kojoj će na čelu biti Branimir Bolf, u narednih desetak dana slijedi osnivanje Županijske organizacije kojoj će na čelu biti ovaj srednjoškolski profesor vjeronauka dipl. teolog Ante Ćoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...