Make a move – pokreni se u smjeru nezaboravnog ljeta

“Make a move” je događaj organiziran u 7 gradova diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin, Pula i Zadar) sa ciljem da se studenti upoznaju sa Global Citizen programom.

U sklopu Global Citizen međunarodnog programa volontiranja imaš prilike od šest do dvanaest tjedana provesti u inozemstvu, volontirati na projektima vezanim uz teme multikulturalnosti, tolerancije, edukacije mladih i širenja svijesti o globalnim problemima kao što su ljudska prava, liderstvo i obrazovanje u školama, neprofitnim organizacijama, sveučilištima i ljetnim kampovima. Zajedno sa internacionalnim timom studenata otkrivaš drugačiju kulturu i skrivena mjesta koja obični turisti ne vide.

AISEC

Svi studenti su dobro došli na događaj! Humanisti, matematičari, biolozi, medicinari  – svi! Važno je samo da želiš promijeniti sebe i svoju okolinu, dobiti iskustvo u volontiranju, biti dio zanimljivih priča, dopuniti stavku u CV-u ili promijeniti profilnu sliku na društvenim mrežama iz Praga, obala Tunisa ili Italije. Što god te pokreće i motivira – Make A Move.

Ukoliko se odmah želiš prijaviti za Global Citizen to možeš učiniti na ovoj poveznici.

Priče praktikanata i više informacija o događaju možeš pročitati ovdje.

Pratiti nas možeš i na Facebooku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...