Miki Solus gostuje u Caffe baru Forum

Nastupom u Caffe baru Forum zagrebački kantautor Miki Solus sutra će zadarskoj publici predstaviti svoj dugoočekivani debut album.

Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni, zapisao je o strelovitom uspjehu Mikija Solusa novinar Angelo Jurkas.

Ovaj iznimno talentirani mladi glazbenik odlučno je rekao ‘ne’ gitari, sjeo za klavijature i osvojio scenu. Uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon) Mikijev eksplozivni trio šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama kako uživo tako i kroz radijski eter i web koji su spremno prihvatili pomaknutu ‘bolesne tekstove sa super mjuzom’. S preko 100 koncerata u regiji, odličnim prvim EP-em te singlovima ‘Pun kufer’ i ‘Hipster’ Miki je stvorio sjajan temelj za potpuno osvajanje 2015. godine.

U sklopu Forum Demo programa Mikijev trio će na Kalelargi promovirati album ‘Muzika za djecu i penzionere’ koji je objavljen početkom ožujka.

Koncert počinje 10. travnja u 22 sata, a ulaz je i ovog petka slobodan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...