Možete li zamisliti današnji svijet bez ovih hit serija?

U zadnjih je tjedan dana najavljeno ponovno snimanje čak dviju legendarnih serija iz devedesetih. Na male se ekrane navodno vraćaju agenti Mulder i Scully u kultnoj seriji ‘The X-Files’ i to, ni više ni manje, nego u originalnoj postavi.

A koliko ste samo puta gledali reprizu za reprizom serije ‘Puna kuća’? E pa kultna serija dobit će nove nastavke 20 godina završetka snimanja. Navodno će se novo izdanje serije ‘Full House’ zvati ‘Fuller House’ (Punija kuća) a radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner i Kimmy Gibbler.

Upravo zbog povratka nekih od legendarnih serija na male ekrane, donosimo vam pregled serija bez kojih bi svijet danas jednostavno bio – drukčije mjesto.

Beverly Hills

Prva teen-sapunica pratila je odrastanje ‘zlatne mladeži’ s elitnog Beverly Hillsa, a koliko ste samo puta suosjećali s problemima Kelly, Brandona, Donne i ostatka ekipe?
Nestašne tinejdžere tijekom devedesetih je pratila milijunska publika i sanjala o bogatom i lagodnom životu prikazanom u seriji.

Seks i grad

Serija o muško-ženskim odnosima imala je nemjerljiv utjecaj na popularnu kulturu; u (ne)zgodama Carrie, Mirande, Samanthe i Charlotte žene su pronalazile vlastita iskustva i poistovjećivale se s likovima i njihovim problemima. Serija je emitirana od 1998. do 2004., a kasnije su snimljena i dva filma.

Seinfeld

Seinfeld je 90-ih bio apsolutni vladar malih ekrana. Dogodovštine pomaknutih prijatelja Jerryja, Georgea, Elaine i Kramera svodile su se ni na što, a opet na sve. Njihove poštapalice postale su široko prihvaćene, a serija je doživjela velikih devet sezona.

Prijatelji

Sjećate se legendarne Racheline frizure? Naravno da se sjećate! ‘Prijatelji’ su, svojim ispijanjima kave u ‘Central Perku’ i besmrtnim šalama, uveseljavali publiku punih deset sezona. Serija i glumci su stekli toliku popularnost da su u zadnjoj sezoni po epizodi bili plaćeni milijun dolara. Priznajte, i vi ste u vlastitom društvu tražili sarkastičnog Chandlera, glupavo smiješnog Joeyja, control freak Monicu ili pak uvrnutu Phoebe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...