Okrugli stol “Tourism – full of opportunities”

Studenti prve godine diplomskog studija „Poduzetništvo u kulturi i turizmu“, Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru organiziraju studentski projekt „Kontra krize“. Ideja projekta je ugostiti uspješne poslovne ljude, na našem Sveučilištu, koji bi studentima i ostaloj zainteresiranoj javnosti iznijeli svoju priču o uspjehu – što ih je motiviralo, kako su realizirali svoje ideje, s čime su se sve morali susresti i kako su se u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji ipak uspjeli izboriti za svoje mjesto na tržištu.

Krajnji cilj projekta „Kontra krize“ je motivirati mlade ljude i pobuditi u njima poduzetnički duh pozitivnim primjerima u njihovoj okolini te im pokazati kako nije nemoguće ostvariti poslovni uspjeh u Hrvatskoj.

U razdoblju od 23. travnja do 3. lipnja 2015. godine održat će se pet predavanja u popodnevnim satima. Na svakom predavanju sudjelovat će više predavača koji djeluju u sličnim područjima (npr. poduzetnici u turizmu, poduzetnici u ICT-u itd.). Predavanja će biti organizirana u obliku okruglog stola kako bi se omogućilo interaktivno sudjelovanje publike.

Prvo predavanje-okrugli stol, pod naslovom „Tourism – full of opportunities“ održat će se u četvrtak, 23. travnja 2015. godine u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Stari kampus) s početkom u 17:30 sati. Gosti predavači koji će sudjelovati na okruglom stolu su: Đurđica Šimičić (direktorica TZ Mali Lošinj), Mihaela Kadija (direktorica Ureda Turističke zajednice Zadarske županije), Vanja Čvrljak (direktor TZ Grada Benkovca) i Andrija Polić (vlasnik i direktor Stella Mediterranea d.o.o.). Moderatorice okruglog stola su studentice diplomskog smjera Poduzetništvo u kulturi i turizmu: Martina Babić i Nina Glavić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...