Oskarovka izbačena iz reklame zbog “loše glume”

Iako je Julianne Moore ove godine osvojila Oscara ulogom u filmu “I dalje Alice”, njezine glumačke vještine nisu nimalo impresionirale zaposlenike Turske turstičke agencije.

Kako prenosi Guardian, glumica je izbačena iz najnovije reklamne kampanje Turske turističke agencije zbog, kako je navedeno, “loše glume”.

Mooreova je angažirana kao zaštitno lice četiri milijuna dolara vrijedne marketinške kampanje, pod nazivom “Home Of”. Trebala se pojaviti u reklami u kojoj leti avionom i prisjeća se putovanja u Tursku u svom djetinjstvu.

Ali, kada su je turski službenici pogledali, tražili su da se reklama ponovo snimi, ocijenivši da je njezina gluma “nezadovoljavajuća”.

Glumica je, međutim, odbila to učiniti i cijela kampanja je otkazana, piše turski list Hurriyet.

Pojedini turski službenici su kritizirali izbor tako “depresivne osobe” za turističku reklamu, dok su drugi negodovali zbog velike svote koja je isplaćena jednoj svjetskoj zvijezdi da bi promovirala turski turizam.

Izvori iz ministarstva turizma navode da otkazivanje kampanje ne predstavlja neki poseban problem budući da je snimljeno više od 30 sličnih filmova s drugim glumcima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...