Otvorena prva zadarska vrtna izložba “Cvijet Zadra”

Na Forumu je danas, uz prigodnu svečanost, otvorena prva vrtna izložba cvijeća u Zadru, “Cvijet Zadra”. Sadnice, sezonsko cvijeće i cvjetne dekoracije postavljene su na rivi odnosno Obali kralja Petra Krešimira IV gdje ih posjetitelji mogu razgledati. Vrtnu izložbu otvorili su direktor tvrtke Nasadi d.o.o, Lenko Ugrinić i zamjenik gradonačelnika Zvonimir Vrančić.

-Zadarsku rivu krasit će 60 tisuća sadnica koje smo zajedno s partnerima iz više hrvatskih gradova priredili za ovaj cvjetni spektakl, istaknuo je Ugrinić i dodao da vjeruje da će građani prepoznati vrijednost ove izložbe.

cvijet1

-Ovakva je izložba gradu Zadru naprosto bila neophodna. Zahvaljujem se svim gostima i sudionicima u prvoj cvjetnoj izložbi u našem gradu, koji su u suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom grada Zadra realizirali ovu manifestaciju. Nadamo se da će ovo postati tradicija našeg grada, rekao je kratko zamjenik gradonačelnika, Zvonimir Vrančić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...