Šarić Frantin šokirana naplatom troškova dostave dokumentacije vijećnicima

Nakon što je gradonačelnika zamolila da urgira na nadležne službe do donošenja novog pravilnika za taxi službe kako bi smanjili broj tučnjava taksista oko gostiju, vijećnica Omerka Šarić Frantin kazala je kako je jutros po prvi puta ostala zatečena.

Ostala sam jutros zatečena pitanjem u ovoj Vijećnici, a to je da je vijećnik Novoselović platio Gradskoj upravi da mu se dostavi dokumentacija. Nisu važni ni novci ni iznos, ovo je tragično. Gradonačelniče, da li zaista ima potrebe za ovu smijuriju našega Grada?, upitala je Šarić Frantin gradonačelnika da joj komentira naplatu materijala koje je zatražio spomenuti vijećnik.

Svojedobno je jedna novina od Grada tražila kamione dokumentacije koju smo morali kopirati i tada smo odlučili da će se fotokopiranje i dostava materijala naplaćivati kada za to postoji realan trošak. Vijećniku smo ponudili prostoriju i vrijeme da ovdje kopira dokumentaciju, no on je izričito tražio da mu se ona dostavi. Najvažnije je da je dokumentaciju dobio, odgovorio joj je gradonačelnik prije kojega je postupanje po Poslovniku potvrdila i tajnica.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...