Sinčić Korine Longin, maleni Princeton River Starr proslavio svoj prvi rođendan

Preslatki sinčić naše najpoznatije i najljepše Zadranke Korine Longin Starr, maleni Princeton River krajem ožujka proslavio je svoj prvi rođendan u krugu svoje najuže obitelji. Tek danas, mama Korina je objavila fotografiju rođendanske atmosfere na svojem Facebook profilu. Kako slika nekada govori više od tisuću riječi vidi se kako su su se mama Korina i tata Fredro pobrinuli da sve bude kako treba da bi rođendan njihovog jedinca bio poseban. Tako su svojem mezimcu osigurali rođendansku tortu u kojoj je vrlo brzo završila glavica veselog mališana. Kako se čini po fotografiji, uživao je kako u okusu tako i očito u teksturi torte.

Kako bi sve bilo u skladu, torta za malenog Princetona – Princea bila je plave nijanse s oslikanom prinčevskom krunom koju je preslatki mališan nosio i na svojoj glavici.

korina1

Na svom Facebook profilu mama Korina ne skriva ponos i oduševljenje svojim sinčićem, ističući kako joj je ovih godinu dana prebrzo prošlo.

– Gdje ide to vrijeme?! Raste mi prebrzo moj mali anđeo, kazala je tužno, ali ponosno Korina.

Od poklona, Princetonu se očito najviše svidio dječji Lamborghini, poklon mame i tate, a fotografija na kojoj drži upravljač ovog vozila osvojila je ovu društvenu mrežu.

korina

– U ovom posebnom trenutku, točno prije godinu dana, bila sam u 40 + tjednu trudnoće (da, moj dječak je kasnio jer mu je bilo jako udobno unutra) došla sam u bolnicu znajući da će se moj život u potpunosti promijeniti zauvijek. Bila je to posljednja noć da sam ga osjetila u trbuhu. Slijedećeg dana stigao je moj anđeo i konačno je bio u mom naručju. Bio je to najsretniji i najveličanstveniji dan u mom životu! Riječi ne mogu nikako opisati ljubav i povezanost koju sam osjećala tog dana i svakog drugoga od kada mi je moj maleni anđeo stigao. Sretan ti prvi rođendan Princetone! Osjećam se počašćeno i blagoslovljeno jer sam tvoja mama. Ti si otkucaj mog srca, moj ponos i sreća. Bit ćeš zauvijek mamin maleni princ. Anđele moj molim se da ti život bude ispunjen srećom i beskrajnom ljubavi! Volim te, napisala je mama Korina u dirljivoj čestitci svom preslatkom sinčiću Princetonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...