Sve lozinke za WiFi mreže zadarskih kafića na jednom mjestu

Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Facebook kreirana je stranica “WiFi lozinke Zadar“, stranica koja sadržava sve pristupne lozinke za WiFi mreže zadarskih kafića.

U svega nekoliko dana postojanja okupili su više od 700 pratitelja a broj dostupnih lozinki za početak je skroman, a trenutno nude pristupne lozinke za bežičnu mrežu u Papilonu, Zlatnom kutiću, Shineu, Marineru ili primjerice Zodiacu.

Prema riječima Matea koji je pokrenuo ovu Facebook stranicu, iznimno je zadovoljan s obzirom na to da stranica postoji svega dva dana. Lozinke za sada prikuplja sam, no kako kaže – uvijek i korisnici mogu poslati lozinku ako je netko nije dojavio ranije.

Očekujem što više pratitelja jer smatram da je ova stranica korisna, rekao nam je Mateo i dodao kako je zadovoljan s trenutnih 750+ lajkova s obzirom na to da je stranica pokrenuta prije 2 dana i odlično napreduje, zaključio je.

Kako većina kafića ne mijenja svoje WiFi lozinke toliko često, dovoljno je mobilni telefon, tablet ili prijenosno računalo podesiti tako da zapamti lozinku, te kad niste u dostupnosti svoje ili otvorene gradske WiFi mreže, možete bezbrižno surfati internetom koristeći jednu od niza WiFi mreža zadarskih kafića.

Ako još niste “lajkali” ovu Facebook stranicu, učinite to tako da ih posjetite i kliknete na “Like” ili “Sviđa mi se”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...