Tony odlučio, Jure Brkljača u polufinalu The Voice-a; Elena Stella prema Dečakovoj odluci napušta natjecanje

I prije kraja HRT-ovog glazbenog show-a The Voice sasvim je jasno kako Zadranin Jure Brkljača ide u polufinalnu emisiju slijedeće subote kada će o njegovom daljnjem plasmanu na ovom natjecanju odlučivati isključivo publika. Naša Elena Stella na žalost, odlukom svog mentora Ivana Dečaka vraća se u Zadar.

U večerašnjoj emisiji, nakon zajedničkog uvodnog nastupa mentora i njihovih kandidata prvi je na scenu stupio 20-godišnji Jure Brkljača s Gibonnijevom pjesmom “Posoljeni zrak i razlivena tinta”.

Jure Brkljača

Iako su gledatelji i slušatelji u daljnje natjecanje propustili Alena Bičevića iz Tonijeva tima, Juri je kartu za polufinale omogućio upravo svojim izborom njegov mentor Tony.

– Moram priznati da ga obožavam. U ovoj emisiji već se osjeća ogroman pritisak na kandidate, ali on večeras pokazuje da je pravi glazbenik, pravi romantični vojnik, moj vojnik. Za Juru sam miran, znam da će podnijeti svaku odluku, da će se ukoliko i ispadne znati i pribrati, a uz dobre pjesme i suradnike usprkos svemu ostvariti glazbenu karijeru, kazao je Tony te odlučio kako daljnje natjecanje nastavlja upravo Jure dok je Sari Barbarić poklonio svoj lančić The Voice-a kao utješnu nagradu.

Elena Stella

Prekrasna Elena Stella izuzetnog glasa, s pjesmom Radioheada “Creep” večeras nije mogla parirati Marinu Juriću kojeg su iz Dečakovog tima u daljnje natjecanje propustili gledatelji i slušatelji, dok se sam Dečak kao mentor odlučio za Ivu Gortan.

Usprkos ispadanju upravo je naša Elena svojim izuzetnim i osebujnim vokalom obilježila natjecanje za najljepši glas Hrvatske.

Prije konačne odluke Dečak je ipak izrazio svoje oduševljenje Eleninom izvedbom.

– Čarobno je bilo, prišarafila si me za stolac. Totalno si razvalila pjesmu. Moramo imati na umu kako je Elena sve do sada imala problema s prehladom pa upalom uha, ali sada se konačno sve posložilo na svoje, kazao je prije svoje odluke Dečak.

– Po mom skromnom mišljenju čini mi se da je Elena večeras imala najteži nastup. Ona ima moju punu podršku, istaknuo je Tony.

Dakle, nakon audicija svaki mentor je imao po 12 kandidata. U večerašnjoj emisiji bilo ih je 12 ukupno, s tim da je svaki od mentora ostao bez 1/3 svog tima, odnosno jednog člana. Iduće subote u polufinalnoj emisiji gledat ćemo i slušati osam kandidata, među kojima će zadarske boje braniti sada samo Jure Brkljača.

Jure, puno sreće u daljnjem natjecanju, a Elena dobro nam došla, za tebe nemamo straha, ti si naša kraljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...