Vikend na Višnjiku u znaku košarke

Raspored sportskih događanja na Višnjiku za ovaj vikend otvaraju košarkaši Zadra koji u petak, 10. travnja u sklopu natjecanja A1 lige za prvaka u 4. kolu dočekuju KK Zagreb. Utakmica je na rasporedu u 19.00 sati, a prodaja ulaznica je na dan utakmice od 10.00 sati na blagajni ŠC Višnjik.

Također u petak, 10. travnja vaterpolisti Zadra 1952 na bazenu Zatvorenog plivališta, u 12. kolu 1.B lige dočekuju momčad Zagreba. Susret počinje u 20 sati i 30 minuta.

U subotu, s početkom u 20 i 30, na rasporedu je košarkaški susret polufinala prvenstva Hrvatske za žene u kojem će ŽKK Zadar ugostiti košarkašice Medveščaka. Susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 3, a početak je u 20 sati i 30 minuta.

Od subote, 11. travnja, Športski Centar Višnjik, odnosno Dvorana Krešimira Ćosića domaćin je petodnevnog turnira FIMBA Svjetske košarkaške lige za veterane. Turnir će trajati do 16. travnja, a sudjelovati će više od 800 sudionika iz 25 zemalja svijeta, pa će tako npr. nastupiti ekipe iz Argentine, Brazila i dalekog Japana.

Sudionici turnira nastupaju u nekoliko kategorija, posebno žene i posebno muškarci. Žene nastupaju u tri kategorije: 30+, 35+ i 45+, a muškarci u četiri: 35+, 45+, 50+ i 55+.

Utakmice će se održavati svakodnevno počevši od subote 11. travnja pa zaključno do četvrtka 16. travnja kad su na rasporedu finala svih kategorija. Turnir će se odigravati paralelno u svim dvoranama, u glavnoj i u sve četiri pomoćne dvorane.

Ulaz na sve utakmice je besplatan, organizator turnira je tvrtka Sport Event,

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...