Vlada se “preselila” u Zadar: Uz premijera u našem gradu i šest ministara

Nakon jučerašnjeg posjeta predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, danas će u našem gradu boraviti premijer Zoran Milanović te još šest ministra – onaj regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić, poduzetništva i obrta Gordan Maras, zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, poljoprivrede Tihomir Jakovina, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, te ministar prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

Svi oni sudjelovat će danas na XIX. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu održava u Petrčanima, u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta.

Tema ovogodišnjeg Savjetovanja je “Internacionalizacija poslovanja i EU fondovi”, a središnje događanje bit će tradicionalna tribina “Pitajte Vladu” te dodjela nagrada najboljim poduzetnicima i obrtnicima.

Tribina će se održati nakon svečanog otvorenja koje je planirano u 09:30 sati, a sudionici će moći prisutnim predstavnicima Vlade Republike Hrvatske iznijeti svoje sugestije i prijedloge te postaviti upite vezano uz trenutne gospodarske aktualnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...