Zadrani Elena Stella i Jure Brkljača korak bliže finalu glazbenog show-a The Voice!

Elena Stela i Jure Brkljača dvoje su Zadrana koje ćemo gledati i slušati i iduće subote u HRT-ovom glazbenom show-u The Voice.

Jure je večeras nastupio s njegovom glasu i mentalitetu izvrsno prilagođenom pjesmom “Još i danas zamiriše trešnja” koju je svojedobno izvodio i prerano preminuli makedonski slavuj Toše Proeski, koji je kao i Jure imao mladost, glas, stas i naklonost publike. Možda je prerano reći, ali čini se da i Jurin mentor Toni Cetinski uviđa da u svom timu ima “glazbeni dijamant” osuđen na uspjeh uz vodstvo pravog tima ljudi.

Juri su kao i u prethodnoj emisiji kartu za prolaz dalje, još korak bliže finalu opet dali gledatelji i slušatelji ovog show-a.

– Ovo je moj ponos! On je jednostavan. To je moj romantični vojnik, rekao je Toni koji nije mogao izdržati te je nakon Jurine izvedbe došao na pozornicu stisnuo mu ruku i zagrlio ga vidno uzbuđen i ponosan na jednog od članova svoga tima.

The Voice - Tim Tony

Očigledno je kako je Jure na sceni sve suvereniji i sigurniji iz emisije u emisiju. Nestalo je početničke zbunjenosti i treme te se čini da je na sceni konačno došao na svoje.  Osim toga poradio je na stajlingu te osim što sve bolje zvuči sve ga je ugodnije i gledati, a to čini se upravo publika, ona koja je u ovom poslu najbitnija, očito sve više uviđa.

– Mislim da sam dobro izveo pjesmu, prenio sam je s dušom i nadam se da i drugi to prepoznaju, kazao je tajnoviti Jure koji voditeljici Ivi ipak nije želio odati na koga je mislio dok je pjevao pjesmu.

– Svi su kandidati izvrsni, ali Jure nije ni svjestan koji glas su mu podarili mama i tata. Zaista pjeva fenomenalno, istaknuo je Ivan Dečak.

Elena Stella

Elena je sjajno otpjevala “Many rivers to cross” unatoč stalnim prehladama, a večeras čini se i upali uha koja ju je mučila. Za razliku od Jure njoj je prolaz u iduću emisiju osigurao ipak mentor Ivan Dečak.

– Elena bila si predivna i sjajna unatoč prehladi i upali uha. Sve više i više mi je drago što si član mog tima i hvala ti što si odabrala baš mene za mentora, kazao je Dečak i odlučio da upravo Elena ide s njegovim timom u daljnje natjecanje.

– Zahvalna sam svakom čovjeku koji je glasao za mene u protekloj i ovoj emisiji jer su mi dali priliku i ukazali povjerenje, kazala je Elena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...