Antena Zadar i u travnju uvjerljivo prva!

Najrelevantniji pokazatelji čitanosti koje u Hrvatskoj mjere ili Gemius Audience ili Google Analytics pokazali su kako je Antena Zadar i dalje uvjerljivo najčitanija.

Referirajući se, ne po broju posjeta, već po broju jedinstvenih korisnika, naš portal u travnju je zabilježio čak 122.667 jedinstvenih korisnika, odnosno pojedinačnih posjeta (unique visitors – real users).

Ako se ovo primjeni na nacionalno istraživanje o čitanosti portala za travanj, Antena Zadar uvjerljivo je prva od svih zadarskih portala, te se smješta na visoko 48. mjesto po nacionalnoj poziciji.

Google za travanj

U regiji, visoko mjesto zauzeo je portal Šibenik.in koji je zabilježio 91.509 jedinstvenih korisnika, portal Zadarski.hr sa 67.031 te portal 057info.hr sa 52.354.

Osim broja jedinstvenih posjeta, Antena Zadar zabilježila je i rekordni broj sveukupnih posjeta koji je u travnju dosegnuo brojku od 1.596.339 čitatelja.

Ovim putem najavljujemo skoro uključenje u statističku mrežu Gemius Audience kako bi konkurentnost Antene Zadar bila i službeno mjerljiva s ostala dva vodeća portala u našoj županiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...