Ava Karabatić: “Tajkun koji mi je poklonio konja pokušava me ušutkati!”

Starleta Ava Karabatić nikako da siđe s naslovnica svih tabloida regije. Pod regijom podrazumijevamo Srbiju i Hrvatsku, dok su ostale zemlje abolirane iste tematike.

U njenom posljednjem javnom istupu, Ava tvrdi kako je neimenovani zagorski tajkun pokušava spriječiti da objavi najavljenu knjigu “Rođena među vukovima”.

Kad mi je poklonio konja, nije mi rekao da je oženjen. Htio je da mu budem ljubavnica, što sam odbila. Kad je saznao da pišem knjigu, pokušao je da spriječi objavu, ali neće uspjeti, govori Ava i nastavlja o dotičnom:

Završio je u zatvoru zbog nekih prijašnjih poslova, ne zbog mene. Nikome ne želim zlo, pa ni njemu. Moja ljubav je pisanje i imam pravo pisati o kome god želim. Fanovima, ali i onima koji me ne vole, obećavam da ću brzo objaviti knjigu. Ne predajem se, kazala je za srpski Blic Ava Karabatić.

Ava Karabatić (velika)

Njen pogled na svijet ponešto je drugačiji od svake druge čedne djevojčice, pa kako kaže sama, iako je prihvatila skupe poklone od spomenutog tajkuna – ne smatra se sponzorušom.

Muškarci su gubili glavu zbog mene, bilo je različitih ponuda, ali ja sam zaista tip žene koji ne izlazi na zadnja vrata i nemam cijenu. Nikad moje ime nećete naći na popisu sponzoruša. Uvijek sam slušala srce i birala teži put. Da sam htjela, već bih posjedovala pola Balkana. Ali to nisam ja. Sve sam sama stekla. Možda korakom puža, ali sama, dodaje u svom osebujnom stilu.

Kako se skoro sprema na odlazak u talijansku metropolu gdje je angažirana da na jednoj TV postaji vodi glazbenu emisiju, komentirala je kako će se odijevati u eteru.

Naravno da ću u emisiji biti atraktivno odjevena. Šteta bi bilo da cura krije lijepe noge, zaključila je Ava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...