Duge cijevi na ulicama Dubrovnika

Na ulicama u gradu Dubrovniku nalaze se dobro naoružani specijalci. Dubrovački mediji javljaju kako je u tijeku policijska akcija, no policija zasad ne izlazi sa službenim izjavama ili priopćenjem.

Dubrovački dnevnik  piše kako nije isključena mogućnost da se radi o međunarodnoj akciji Gladius 3 te da se odvija u suradnji s policijom susjednih država.

Adriana Biskup iz PU dubrovačko-neretvanska potvrdila je Dubrovačkom dnevniku kako PU provodi akciju i kriminalističko istraživanje u suradnji s USKOK-om. Riječ je o finalizaciji kriminalističkog istraživanja. Glasnogovornica ne može davati više informacija s obzirom da se radi o aktivnostima iz oblasti USKOK-a.

Neslužbeno se doznaje kako su akcijom Gladius 3. istraživanjem obuhvaćene osobe zbog preprodaje kokaina, sintetskog amfetamina i marihuane.

Na kontrolnoj točki u Dupcu kod Dubrovnika policija je izašla pod punim naoružanjem te kontrolira vozila iz oba smjera. Na cestu je postavljen znak obaveznog zaustavljanja, a ista situacija je i na Prahivcu u Župi Dubrovačkoj.

Stižu informacije o pretresima kuća na više lokacija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...