Fešta od pisme i roštilja ovu subotu na zadarskoj Rivi!

Tradicionalno druženje uz Zlatni ćevap, prava fešta od pisme i roštilja, ove će se godine održati u subotu 9.5. od 12 satina zadarskoj Rivi, uz živu glazbu, kulinarske prezentacije chefa Branka Ognjenovića i brojne nagradne igre za posjetitelje.

U natjecateljskom dijelu nastupit će ekipe Berekini Mladena Šarea, Brkovi Vjekoslava pl. Krambergera, Tim Pajdo Bojana Midžića, Kampo Kaštelo Danijela Rimanića, Zara Eme Horvat i Vatreni Nikole Kovača. Tim koji osvoji najviše ocijene stručnog suda u 5 kategorija (ćevapčići, ražnjići, pljeskavica, vratina i junetina) plasirat će se u finale 4. Prvenstva Hrvatske uz PIK Vrbovec, a kako roštilj pripremaju dalmatinski  amateri i profesionalci provjerit će i voditelj programaFrano Ridjan.

Iskoristite neradni dan i ove subote dođite na zadarsku Rivu na kojoj će se od 12 do 19 sati odvijati bogati program 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Osim natjecateljskog dijela u kojem ćemo vidjeti grill dvoboj šest ekipa središnje Dalmacije posjetitelje očekuju i besplatni koncerti, brojne nagradne igre, gastro prezentacije i degustacije chefaBranka Ognjenovića te, naravno, delicije s roštilja po promotivnim cijenama. Za 25 kuna svi gladni i žedni moći će se okrijepiti Zlatni ćevap menijem koji uključuje velike ćevapčiće u somunu i piće po izboru, a oni malo hrabriji uz malo će se sreće okušati u Mlinar tortomlatu, Jamnica gajbomjeru i gastro pogađalici PIK pogodi tko sami te kući odnijeti vrijedne darove.

Zabava je zajamčena za sve uzraste i ukuse, jer će se cijeli dan na pozornici izmjenjivati najveći pop-rock i domaći hitovi, a za potpuni ugođaj tu je i uvijek spontan i nasmijan domaćin Frano Ridjan. Odmorite se, opustite i barem ovaj petak dozvolite da vam netko drugi skuha i servira ručak – te sve pospremi nakon toga.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska,Kotanyija, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje i Konzuma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...