Javna dražba: Vlada prodaje 215 rabljenih automobila

Nakon javne dražbe rabljenih vozila održane krajem prošle godine kada su zainteresiranim kupcima, između ostalih, ponuđena i vozila državnih institucija, dražba se nastavlja već 23. svibnja. Tada će svi zainteresirani kupci moći natjecati za vozila Vlade i Sabora, ministarstava i državnih institucija.

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se krajem svibnja bogatom ponudom vozila.  Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 215 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama.

Događaj će biti održan u subotu 23.05.2015. s početkom u 9:00  sati u prostoru Kulturnog centra Pešćenica. Pregled vozila bit će 21. i 22. svibnja u periodu od 10-14 sati u Zelini.  Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi bit će oglašen na web stranici www.trcz.hr.

Organizator javne dražbe je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu.

Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...