Miss Zadarske županije 2015. godine 20-godišnja Zagrepčanka Anja Bijelić

Dvadesetogodišnja Zagrepčanka Anja Bijelić nova je Miss Zadarske županije. Anja je ujedno ponijela i titulu fotogeničnosti. Lentu joj je uručio Pietro Paolo Prodi, direktor i predstavnik vlasnika turističkog resorta Crvena luka u kojem je natjecanje za Miss Zadarske županije i održano.

Iako su sve finalistice bile doista prekrasne i drage djevojke, ipak Anja je sinoć čini se ostavila za nijansu bolji dojam na članove žirija. Sve okupljene na ovom natjecanju ljepote osvojila je već na prvu, a mnogi su prokomentirali kako svojom vanjštinom neodoljivo podsjeća na nekada jedan od najvećih top modela, Claudiu Schiffer.

Miss Zadarske županije - Anja Bijelić

Anja je studentica, koja se u slobodno vrijeme bavi rolanjem, a pobjedu kako kaže nije očekivala.

– Nisam se nadala pobjedi, totalno sam još uvijek u šoku. Imala sam svoje favorite na ovom natjecanju, no ne bih to sada željela komentirati jer su mi sve cure bile prelijepe i ono najvažnije, prijateljice jer smo se za priprema za ovo natjecanje koje su trajale neko vrijeme jako zbližile. Iako sam u šoku, super se osjećam kao miss, kazala je Anja odrađujući u ovoj ulozi svoja prva fotografska i televizijska snimanja.

Za prvu pratilju izabrana je Anita Medo, druga pratilja je Tanja Mlinarić, dok je titulu miss simpatičnosti osvojila Antonija Vukić.

Anja Bijelić

Na izboru ljepote finalistice Miss Zadarske županije su se predstavile u nekoliko izlaza, u casual izdanju te kolekcijama haljina i nakitom domaćih dizajnera, Katarine Mamić, Klare Ivanović, Ivane Jurić te Marije Ivandić by Sia Art.

Osim prigodnih poklona sponzora, Anja će u suradnji sa zadarskim trgovinskim lancem Ultra Sonikom donirati poklon bon u iznosu 3 000 kuna jednoj od socijalno ugroženih obitelji u Pridrazi, u Zadarskoj županiji te na takav način ukazati i na humanitarni aspekt ovog događaja.

U glazbenom dijelu programa  nastupila je Antonija Šola i Barabe, Petar Dragojević i Diamond Soul Factory.

Fotogaleriju ovog događaja pogledajte na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...