Mladi tenisači Zadra među uspješnijima na turniru u Resniku!

U teniskom klubu Resnik prošlog vikenda održao se službeni turnir po redovnom kalendaru Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 10 godina. Nakon Makarske, Solina i Zadra, Resnik je četvrti po redu domaćin od predviđenih osam turnira u regiji Dalmacija u ljetnoj sezoni.

Na turniru je nastupilo tridesetak djece iz dalmatinskih teniskih klubova, a članovi tenis kluba Zadar opet su bili među uspješnijima na natjecanju, za Antenu Zadar javlja Cassandra Karlović s portala Prvaci.hr.

Tako je Karla Kožul, nakon osvojene brončane i srebrne skupine u prošla dva tjedna, ovoga puta osvojila 2. mjesto u najjačoj zlatnoj skupini, dok je Chiara Jerolimov bila pobjednica zelene skupine.

Mladi tenisači Zadra

Od dječaka su nastupili Luka Unić i Mateo Blaslov koji su zaustavljeni u polufinalu brončane skupine.

– Ovaj rezultat je vrjedniji time ako dodamo da nam Chiara, Luka i Mateo treniraju tek nešto više od 6 mjeseci, a već se mogu vrlo dobro nositi a djecom koja treniraju nekoliko godina, rekla jeSandra Krneta iz teniskog kluba Zadar.

Svi rezultati s osam predviđenih turnira u regiji Dalmacija se zbrajaju, a najbolji od njih plasirat će se na regionalni Masters turnir koji se igra u rujnu u Splitu, a šest najboljih iz Splita odlazi nadržavni Masters gdje će im se pridružiti po šest najboljih tenisača i tenisačica iz ostalih regija Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...