Najluđe stvari koje su ih dečki tražili: Od perverzija do bizara

Svatko u sebi ima određenu dozu ludosti, no momci u sljedećim primjerima su prema općim standardima prešli mjeru. Ubrzo nakon “zahtjeva” su ostavljeni…

Na početku veze obično svi pokušavaju ostaviti što bolji dojam, dok neke ludosti na vidjelo izlaze tek kasnije. Iako i muškarci i žene mogu biti jednako “ludi”, portal Elite Daily donosi ispovijesti svojih čitateljica i njihove primjere ludosti koje su doživjele od svojih partnera.

Zlatni dečko

Moj je bivši čitao knjigu 50 nijansi sive. Nakon toga me je pitao može li se popiškiti na mene ispod tuša. Nažalost, ovo ne izmišljam, a prekinuli smo vrlo brzo nakon toga.

Treći član

Moj me bivši nakon dva mjeseca veze pitao jesam li zainteresirana za seks u troje. Ono što me je još više začudilo je bila njegova želja da “treći” bude još jedan muškarac.

Muškarac ili klinac?

Moj je bivši bio užasno mamuran i nije htio ići na posao. Forsirao me je da nazovem njegovog šefa i objasnim mu da je bolestan, jer se on nije mogao suočiti s time.

Zločesti dečko

Na jednom spoju s muškarcem s kojim sam kratko izlazila, on me pokušavao uvjeriti kako mogu na brzinu zaraditi 1000 dolara. Sve što sam trebala učiniti je staviti kožnu masku na lice te ga potpuno gola udarati bičem po stražnjici 30 minuta. Ispostavilo se da je on porno glumac, a prije toga smo bili u vezi dva mjeseca.

Planer

Imala sam dečka koji mi je rekao: “Pripremi se, imat ćemo analni seks za šest mjeseci”. Šest mjeseci? To se najavljuje? Tako!?

Onaj koji bi mogao završiti u zatvoru

Bivši dečko me nakon nekog vremena pitao bi li mogao gurnuti pivsku bocu u moju vaginu. Sljedeće bolesno pitanje nakon toga je bilo možemo li se igrati tako da je on silovatelj, a da ja se odupirem seksu.

Njuškalo

Jednom me bivši dečko pitao mogu li se otuširati nakon druženja sa svojim muškim prijateljima. Navodno ga je užasno odbijao miris njihovog aftershavea koji se “zadržao” na meni nakon što bi sjedila s njima.

Sportaš

Bili smo kratko u vezi i završili samo u Ikei u šopingu. Imao je ideju da bacamo tanjure za jelo kao frizbije. Sviđal mi se ideja i željela sam ga zadiviti pokazujući mu svoju “zabavnu stranu”. Moja me zabava koštala 125 dolara u šteti.

Razmjena

Jednom me je bivši dečko obavijestio kako će, ako prestanem pušiti, dopustiti da ja njega zadovoljavam dildom. Nisam imala nikakve želje za tim.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...