Nogometne njuške u posjeti prvoligaškim klubovima

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo su u suradnji sa Aykon Linek9 timom pokrenuli kampanju “Sportske Njuške”. Prvi dio kampanje pod nazivom “Nogometne njuške ” se odvija u suradnji sa Hrvatskom Udrugom “Nogometni sindikat” te su do sada obišli tri prvoligaška kluba NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva te NK Zagreb.

Ciljevi i ideje projekta su promoviranje odgovornog vlasništva te aktivno bavljenje sa psima u svrhu smanjenja tolikog velikog broja napuštenih pasa.

Svaki pas zahtjeva mentalnu i fizičku aktivnost pa je tako jako dobar primjer bavljenjem sportom jer svaki dobar sportaš mora trenirati, tako i svaki vlasnik bi se trebao baviti sa psom kako bi mogao biti ponosan vlasnik dobrog i sretnog psa.

Nogometne njuške

Nogometaši klubova Slaven Belupo, Lokomotiva i Zagreb su s veseljem podržali projekt te se ujedno i poigrali sa malom Buttercup, staffordicom spašenom od sigurne smrti te Toyem, udomljenim samoyedom pronađenim na cesti.

Sljedeći tjedan ekipa “Nogometnih njuška” kreće u nove posjete od koji je prvi na redu NK Osijek, 11. svibnja u 11h, zatim slijede NK Hajduk 12.05. u 17 h te 13.05.2015. RNK Split u jutarnji satima i NK Zadar.

Nakon kratke pauze “Nogometne njuške” će još posjetiti i RNK Rijeka, NK Istra 1961 te GNK Dinamo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...