Novi voditeljski projekt Doris Pinčić Rogoznica na RTL Televiziji

Mogu li se protagonisti domaćeg javnog života rangirati, baš kao sportaši na velikim natjecanjima? Naravno – u RTL-ovom novom zabavnom formatu ”10”, s voditeljicom Doris Pinčić Rogoznica, a u kojem će gledatelji postati pravi stručnjaci za raznorazne teme.

– Ovaj format je pravo osvježenje i zadovoljstvo mi je bilo raditi ga. To je obiteljska emisija sa hrpom zabavnih gostiju i svako će naći ponešto za sebe. Jako se radujem njenom početku i vjerujem da će biti odlično gledana, otkrila je Doris o svom novom televizijskom angažmanu.

Tako će već od ove nedjelje, 17. svibnja, od 20 sati, Doris gledatelje uputiti u to tko je najpoželjniji frajer Hrvatske i koji sve sastojci čine pravog frajera? Jednosatni spektakl ljepote, pameti i mudrih izjava – sve to očekuje gledatelje već u nedjelju. U zvjezdanom odbrojavanju nalaze se sportaši, glumci, pjevači, poduzetnici, a zajedno čine ‘frajersku’ grupu kojoj jednostavno ne možete odoljeti! Osim što će se napokon otkriti ova muževna lista, u emisiji ćete doznati i neke neočekivane detalje, poput velike golišave ekskluzive Slavena Letice ili, pak, sočnog priznanja Maje Šuput.

Tko je najljepša Hrvatica, a tko krivac za najveću modnu katastrofu…, odgovori na ova i slična pitanja stižu svake nedjelje. U ulogama komentatora nalaze se dosad nespojive zvijezde, među kojima su Nives Celzijus, Sanja Sarnavka, Alka Vuica, Slaven Letica, Joško Čagalj Jole te mnogi drugi. Upustite se u zabavnu zvjezdanu avanturu i provjerite koje su to domaće zvijezde – najbolje od najboljih, na RTL Televiziji, svake nedjelje od 20 sati!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...