“Paškinjice” Paške sirane dobitnice nagrade za Najbolji dizajn ambalaže hrvatskog proizvoda

Paška sirana sa svojim pralinama “Paškinjice” sudjelovala je na tradicionalnoj 12. manifestaciji CROPAK 2015. u zagrebačkom Westinu gdje im je dodijeljena prestižna nagrada za Najbolji dizajn ambalaže hrvatskog proizvoda/serije obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, otočnog proizvoda i malih proizvođača FEST.A CROPAK 2015. Ocjenjivački žiri kojeg su činili najeminentniji stručnjaci dizajna među više od 170 proizvoda prepoznali su upravo “Paškinjice” kao proizvod godine u konkurenciji s najvećim hrvatskim brendovima.

“Paškinjice” su profinjene, graciozne, decentne i unikatne čokoladne praline punjene Paškim sirom, a napravljene su u kooperaciji Paške sirane i našeg najpoznatijeg čokolatijera Dubravka Vitlova, kod kojeg osim na prodajnim mjestima Paške sirane također možete degustirati ovu izvanrednu slatkasto – slanu deliciju upakiranu u čokoladu.

Spoj tamne čokolade i ribanog paškog sira pravi je doživljaj za svako nepce i svakako ga preporučamo svima.

Natječaj CROPAK je osmišljen s ciljem isticanja značaja i koristi ambalaže kao važnog sredstva zaštite, promocije i identifikacije proizvoda te motiviranja proizvođača i korisnika ambalaže na proširenje tehničkih, tehnoloških i kvalitativnih granica u promišljanju ambalaže, neodvojivog dijela proizvoda. Natječajem se ujedno želi naglasiti nužnost kvalitativnih pomaka u promišljanju vizualnog identiteta ambalaže, grafičkog i industrijskog dizajna, ekoloških svojstava ambalaže te cjelovitog doprinosa zaštiti okoliša s aspekta gospodarenja ambalažom i ambalažnim otpadom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...