Spektakl ljepote u Crvenoj luci: Večeras se bira Miss Zadarske županije

Održavanjem regionalnih izbora posljednjih dana intenzivno se traže djevojke od kojih će samo jedna, u završnici koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici, postati nasljednica Fani Čapalije, Branke Bebić, Anice Martinović i drugih misica iz zlatnih devedesetih kada su hrvatske ljepotice osvajale titule najljepših žena na svijetu.

Već tradicionalno završnici izbora za Miss Hrvatske prethodi nekoliko regionalnih izbora s kojih se najljepše djevojke plasiraju u samu završnicu.

Novoj misici krunu će predati još uvijek aktualna Miss Hrvatske, Antonija Gogić, prošle godine okrunjena u Splitu.

Tako se danas u Crvenoj luci bira Miss Zadarske županije, u subotu u Čakovcu Miss Međimurske županije, a u nedjelju, 10. svibnja u Šibeniku Miss Šibensko-kninske županije.

Najzaslužniji za povratak ovog izbora ljepote nakon punih sedam godina u našu županiju svakako su organizatori, modna dizajnerica Klara Ivanović i Alen Ljubić.

Aktualna misica Antonija Gogić aktivno sudjeluje na županijskim izborima kao članica ocjenjivačkog suda, ali i kao savjetnica organizacijskog tima te je tako nedavno boravila i u Zadru za castinga u Maraschinu.

– Pokušavam upoznati natjecateljice i pomoći im svojim iskustvom. Susrećem divne djevojke koje se ističu ne samo svojom ljepotom, već i različitim talentima. Posebno me veseli što s djevojkama imam prigodu razgovarati i o humanitarnoj dimenziji projekta, pa su mnoge od njih već uključene u neke, istaknula je Antonija.

Novo izabrana Miss Zadarske županije u suradnji sa zadarskim trgovinskim lancem Ultra Sonikom donirat će poklon bon u iznosu 3 000 kuna jednoj od socijalno ugroženih obitelji Zadarske županije u suradnji sa socijalnom službom te na takav način ukazati i na humanitarni aspekt ovog događaja.

Miss Zadarske županije birat će se između 10 djevojaka u Crvenoj luci u Biogradu pod pokroviteljstvom Grada Biograda i TZ grada Biograda.

Natjecateljice koje će se boriti za titulu najljepše su: Antonia Vukić, Anja Bijelić, Tina Deković, Patricia Musap, Ivana Tomljanović, Tanja Mlinarić, Iva Škugor, Anita Medo, Mateja Čičić te Antonia Maričić.

Na izboru ljepote priliku da predstave svoje kolekcije haljina i nakita će imati i domaći dizajneri Katarina Mamić, Klara Ivanović, Ivana Jurić, Marija Ivandić by Sia Art čije će kolekcije nositi finalistice Miss Zadarske županije.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Antonija Šola, Barabe i Diamond Soul Factory.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...