Tomislav Karamarko se oženio u tajnosti

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i njegova partnerica Ana Šarić oženili su se u nedjelju u tajnosti u zagrebačkom kvartu Siget, u Crkvi Svetog Križa.

Podsjetimo, još je u ožujku u javnost procurila vijest da će se Karamarko i Šarić oženiti ovog ljeta. Iako se tada pričalo da bi se vjenčanje moglo pretvoriti u pravi spektakl, na kraju je održano u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

Tomislavu Karamarku ovo je drugi brak. Prije tri godine objavio je kako je već neko vrijeme razveden od supruge Enise, s kojom ima dvoje djece.

“Afera mercedes je početak kampanje”
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko izjavio je u utorak kako je predimenzionirani “slučaj mercedes” pokušaj ulaska u kampanju kompromitiranjem čelnika stranke za koju je sasvim sigurno kako će pobijediti na izborima.

“Mislim da je ta takozvana afera nastala u laboratoriju onih koji pokušavaju za Vladu spasiti ono što se više spasiti ne da”, kazao je Karamarko gostujući u Dnevniku NoveTv. “Situacija je vrlo jasna i jednostavna, to je iznajmljeno vozilo koje sam ja uzeo, otišao po člana obitelji, odveo ga na hitnu pomoć i netko me slikao i o tome stvorio priču”, istaknuo je.

Rekao je da je automobil, za koji se u medijima pisalo da je trebalo biti u njegovoj imovinskoj kartici, iznajmljeno vozilo tvrtke njegove supruge i time otkrio da se oženio. Na pitanje je li sad rekao da se oženio, Karamarko je odgovorio: “Da, u međuvremenu, da. Pa u nedjelju, da.”

Plaćati PR-ovce koji će predimenzionirati takve slučajeve, to je faza kad se “više ne može”, smatra Karamarko. “Zadnja faza je pokušaj ulaska u kampanju na jedan ružan i nekorektan način. Previše pričamo o tome. Mi naprosto pobjeđujemo. Kako nas zaustaviti? Osim pokušajem kompromitacije mene, čelnika stranke, za početak”, istaknuo je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...