Utihnuli svi mediji Rena Sinovčića: Nakon televizije s radom prestao i portal!?

Nakon što je naš portal prvi javio kako je s emitiranjem vlastitog programa prestala VOX televizija, lokalna TV kuća koju je prije devet godina pokrenuo Reno Sinovčić, posjetili smo danas preostali njegov medij koji je dostupan na internetu – VOX portal.

Iako nas, zapravo, ono što smo na stranicama zatekli nije iznenadilo, evidentno je kako je ugašen i Sinovčićev posljednji medij.

Zadnjim danom travnja, očigledno, prestao je s radom i VOX portal koji je baš na taj dan objavio svoj posljednji članak. Ovo zapravo i ne čudi s obzirom na to kako su veliku većinu sadržaja unosili upravo djelatnici VOX televizije, uz poneki članak glavne urednice Valentine Fuzul.

I dalje su za bilo kakav komentar nedostupni čelni ljudi Sinovčićevih medija, glavna urednica televizije Ivana Baždarić te glavna urednica portala Valentina Fuzul.

Nakon gašenja tjednika VOX Glas Zadra i Zadarski regional te gašenja VOX televizije i VOX portala, Reno Sinovčić, evidentno, prestao je biti vlasnikom lokalnih medija, barem onih koji su registrirani na njegovo ime ili na ime članova njegove obitelji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...