Zadarski Arsenal slavi 10. godina djelovanja!

Kultni zadarski klub Arsenal uskoro slavi svoju desetu obljetnicu. Mjesto koje je posljednjih godina obilježilo kulturni i zabavni život grada Zadra svoj će rođendan slaviti tijekom cijelog ljeta.Svakodnevni koncept obuhvatit će Izložbu „Građanski život i industrijalizacija Zadra“ te vinoteku gdje će se moći kušati i kupiti vina Zadarskog kraja.Posebnu pozornost privući će koncerti od kojih izdvajamo glazbenu priču ljeta:u Hrvatsku stižu legendarne Sister Sledge, a koncert naziva We Are Family očekuje nas 28. srpnja 2015.

Koncertna sezona Arsenala pravo je ljetno osvježenje za domaće obožavatelje ali i brojne turiste kojima je Zadar,jedan od najljepših hrvatskih gradova,posljednjih godina postao omiljena destinacija.

Klub Arsenal, u suradnji s Ilirija Travel i Star produkcijom,ponosno predstavlja koncert legendarne američke grupe Sister Sledge 28.07. i na najljepši mogući način zahvaljuje svojoj publici na vjernosti i podršci u proteklih deset godina te se ovog ljeta još jednom potvrđuje kao mjesto jedinstvenih događaja.

Rođendanski program obogatit će i grupa Silente 23.07.,te naši prijatelji i velika imena hrvatske glazbene scene: Josipa Lisac -7.8 i obitelj Dedić (Arsen, Gabi i Matija) -13.8.

Klub Arsenal otvorio je svoja vrata u ljeto 2005. zajedničkim ulaganjem tvrtki Arsenal Holdings i Ilirije d.d. Kao spomenik kulturne baštine iz 16. stoljeća revitaliziran je u moderan koncept gradskog trga u zatvorenom, a ovaj multifunkcionalni prostor postao je jedinstveno mjesto za održavanje različitih događanja te je kroz svoj izričaj postao jedan od najcjenjenijih koncertnih prostora u Hrvatskoj.

Arsenal će biti otvoren svakog dana za sve posjetitelje od 15. lipnja gdje ćete imati priliku posjetiti izložbu „Građanski život i industrijalizacija Zadra 19 i 20 st.“ .

Posjetitelji će imati priliku doživjeti Zadar iz tog vremena putem fotografija, razglednica te predmeta koji su zabilježili najrazličitije trenutke te pomoću kojih se može rekonstruirati život i izgled grada .

Vinoteka Arsenal – u suradnji s udrugom zadarskih vinara „Liburna“ posjetitelji će imati priliku degustirati (i kupiti) ekskluzivnu ponudu najboljih vinara zadarskog kraja te upotpuniti doživljaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...