Zvala policiju da uhite njenog 10-godišnjeg sina jer je bio bezobrazan

Chiquita Hill iz američkog Columbusa odlučila se za jednu netipičnu odgojnu metodu. Pozvala je policiju kako bi uhitili njezinog maloljetnog sina zato jer se ponašao bezobrazno prema učiteljici u školi. Naime, kad je učiteljica iz škole njezinog 10-godišnjeg sina Seana došla kod nje kući kako bi joj rekla da se dječak ponašao bezobrazno u školi, Chiquita je dječaka upitala zašto je to napravio, a on joj je rekao “Zato jer sam htio i baš me briga”.

Stoga se Chiquita odlučila pozvati policiju i zamoliti ih da naprave posebnu intervenciju.

– Kad su se pojavili, to ga je strašno pogodilo. Ušli su u kuću i uhitili ga, stavili mu lisice i odveli ga u auto. Jedan policajac je ušao u auto i upalio ga pa se Sean još dodatno uplašio, ispričala je Hill kasnije tamošnjim medijima. Ubrzo nakon toga, Sean je preplašeno otrčao majci u zagrljaj, a da bi ga pustili na slobodu, policajcima je morao obećati kako će se popraviti i da će se ponašati pristojno. Chiqita, koja na Facebooku ima profil pod imenom Jada Powell, objavila je fotografiju sinovog uhićenja koja je vrlo brzo postala viralna.

– Za sve one koji kažu kako emotivno zlostavljam svoje dijete ili mu utjerujem strah u kosti, želim samo pojasniti jednu stvar. Moj sin poštuje riječ zakona i zna da su policajci tu kako bi pomogli ljudima, ali također zna da su oni došli k nama kako bi mu pokazali posljedice njegova ponašanja. Da sam se u jednom trenutku osjećala nelagodno, rekla bih im da stanu. Htjela sam da Sean dobije lekciju dok je još mlad i dok se na njega može utjecati kako bih spriječila da se takvo ponašanje pogorša, rekla je Chiquita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...