Zvjezdano “uklizavanje” na crveni tepih: Mladen Grdović pijan se skotrljao niz stepenice noćnog kluba

Sinoćnja proslava maturalne večeri Medicinske škole Ante Kuzmanića u Zadru zasigurno će ostati u dugom sjećanju maturanata generacije 2014./15, ako ne zbog zabave koja ih simbolično uvodi u svijet odraslih, a ono bar zbog nazočnosti najpoznatijeg zadarskog grdelina.

Mladen Grdović izgleda opet jaše. Prema riječima očevidaca i našeg fotoreportera simpatični je Dalmatinac čini se opet popio  koju čašicu bevande više pa se pri silasku u zadarski noćni klub Podroom, sapleo i skotrljao niz nekoliko stepenica preko crvenog tepiha.

U pomoć  mu je pružanjem ruke priskočio nepoznati muškarac te se čini da osim pokoje modrice Mladen nije opet zadobio teže ozlijede.

Grdović pod alkoholom

Fotoreporter Antene Zadar, na službenom zadatku fotografirao je maturante koji su dolazili na proslavu mature, pa se slučajno našao pod nogama uvijek veselog Grdovića. Naravno, zaštitar ovog kluba odmah mu je naložio da spornu fotografiju Grdovićeva pada ukloni, zaboravljajući činjenicu kako fotoreporteri NIKADA ne slikaju samo jednu fotografiju nekog događaja koji im je zapeo  za oko.

Javne osobe bi trebale pripaziti kakvu sliku prema javnosti ostavljaju  i za svaku neprimjerenu radnju sami su si odgovorni.

Iako se još do nedavno kleo kako se opet ostavio pića te da se posvetio zdravom načinu života  kroz tjelovježbu, sinoćnji incident govori u prilog nastavka “neraskidive ljubavi prema bevandi.” Ukoliko opet demantira još jedno u nizu svojih pijanstava, za svoje sinoćnje “zvjezdano uklizavanje” na crveni tepih, ovoga puta može okriviti klub Podroom zbog klizavog ili letećeg tepiha, ovisno kakvu je o njemu percepciju imao sinoć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...