Akcija „Stop krivotvorinama i piratstvu“ na zadarskom Forumu

Nakon dosadašnjih uspješnih akcija u Zagrebu, Osijeku, Rovinju, Rijeci, Splitu, Slavonskom Brodu, Varaždinu  i Velikoj Gorici, dvanaesta  po redu akcija „Stop krivotvorinama i piratstvu“ održat će se 21.06.2015., od 10 do 22h, u Zadru na Forumu.

Akcija je rezultat zajedničkih napora organizatora – nadležnih tijela državne uprave i organizacija koje sudjeluju u mehanizmu koordinacije za provedbu prava intelektualnog vlasništva: Državni zavod za intelektualno vlasništvo, Carinska uprava Ministarstva financija, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo pravosuđa; udruge nositelja prava intelektualnog vlasništva: HDS ZAMP, HUZIP, ZAPRAF, IHG, BSA, BOA, HGU, HDU,DHFR, APAW te Nacionalni odbor ICC Hrvatska.

Akcija se provodi s ciljem podizanja razine svijesti o negativnim posljedicama piratstva i krivotvorenja na gospodarstvo, ali i na zdravlje i sigurnost građana. Organizatori također žele osvijestiti važnost poštivanja intelektualnog vlasništva i autorskih prava kao osnove za poticajno i neovisno umjetničko stvaralaštvo.

Da zabave ne bi nedostajalo, pobrinut će se grupe Klapa Kontrada, grupa Sexymotherfuckers i Jacques Houdek. Osim odlične glazbe i edukativnog programa, građani će se moći okušati i u testovima znanja gdje će trebati prepoznati razliku između originala i krivotvorine, a uz korisne materijale neće nedostajati niti atraktivnih darova. Zanimljiv i edukativan program vodit će Ana Marušić.

Dođite u nedjelju 21. lipnja na Forum u Zadru. Dobra zabava je zagarantirana, ali i ono što je važnije – pregršt korisnih informacija!

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...