Dogradonačelnik Benkovca Svemir Vrsaljko nasrnuo na hrvatskog branitelja!

Danas nešto nakon 12 sati u benkovačkom Gradskom poglavarstvu, u najmanju ruku, dogodio se sramotan događaj. Naime, kako nam priča Darko Kovačić koji je u spomenuto Poglavarstvo došao obaviti uobičajene administrativne poslove, isti se nemalo iznenadio kada ga je u zgradi Poglavarstva verbalno i fizički napao dogradonačelnik Benkovca, HDZ-ovac Svemir Vrsaljko.

Nasrnuo je vidno alkoholiziran na mene i urlao “Jebem ti mater i ćaću šugavu, iščupat ću ti oči i grkljan! Ugravirat ću ti petokraku na čelo! Srce ću ti iščupati!”. Nije se samo derao već je i pljuvao pored mene kao da sam kakav smrad, govori Kovačić.

Svemu ovome svjedočio je i portir ali i maloljetni sin Julijan.

Oči su mu bile crvene, iz ustiju mu je curila pjena a zadah je odavao kako je alkoholizira. I ja i moj maloljetni sin ostali smo šokirani. Ni portir nije mogao vjerovati kako se dogradonačelnik ponaša, dodaje Kovačić.

Cijeli slučaj prijavljen je PU Benkovac, što nam je potvrđeno iz policije, no kako se cijeli slučaj još obrađuje za sada nema službenih informacija o nemilom incidentu u benkovačkom Poglavarstvu.

Svemir Vrsaljko

Zahvalan sam portiru koji je cijelo vrijeme odgurivao Vrsaljka. Da nije bilo njega tko zna gdje bi sve eskalirao, priča Kovačić i nastavlja kako je nakon cijelog događaja zajedno sa sinom potražio pomoć psihijatra i pedagoga.

Ovo nije prvi napad Svemira Vrsaljka na mene i moju obitelj već – četvrti! Smatram da kao hrvatski branitelj koji je stvarao ovu državu ne zaslužujem ovakvo ponašanje, posebice ne osobe na njegovom položaju, zaključuje Kovačić.

Svemir Vrsaljko i unutar zadarskog HDZ-a nakon pokušaja rušenja vlasti u Benkovcu nije na najboljem glasu. Naime, isti je iako ima većinu glasova u tamošnjem vijeću nedavno s vlasti pokušao svrgnuti stranačkog kolegu Branka Kutiju, inače gradonačelnika ovog ravnokotarskog grada.

Nisam upoznat s događajem o kojem govorite pa ga ne mogu ni komentirati, kratko nam je kazao gradonačelnik Kutija.

Hoće li policija po završetku obrade uputiti optužni prijedlog nadležnom državnom odvjetništvu ili će i četvrti napad Svemira Vrsaljka na obitelj hrvatskog branitelja Darka Kovačića proći nekažnjeno – ostaje za vidjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...