Humanitarna utrka “Trčimo za Lukin oporavak”

Ovu subotu 13.6.2015 sa početkom u 19:30 u Park šumi Musapstan startat će humanitarna utrka u duljini od 4 km. Utrka nije natjecateljskog karaktera,a cilj nam je prikupiti donacije i dati veliku podršku Lukinom daljnjem oporavku! Luka Pantalon, naš dragi prijatelj i sugrađanin 8.5.2015 u 27 godini života doživio je moždani udar.

Imao je četiri operacije koje su mu spasile život. Nakon mjesec dana agonije nedavno je otvorio oči te uskoro odlazi u toplice kako bi po drugi put u svom životu prohodao i normalno govorio. Ne smije se naprezati, čitati ili gledati TV, jedino što smije je ležati. Zdravstveno osiguranje pokriva jedan dio troškova terapije u toplicama dok će drugi dio financirati njegova obitelj.

U utrci mogu sudjelovati svi – djeca, stari i mladi, a humanitarnoj utrci odazvat će se i brojni zadarski klubovi iz raznih sportova.

Okupljanje će početi na Musapstanu od 18:30 (semafor Crno pa ravno u Park)

Dođite sudjelovati, dođite gledati, dođite pomoći! Budimo potpora Luki i njegovoj obitelji. Bit ćemo Vam jako zahvalni, stoji u dopisu organizatora ove humanitarne utrke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...