Cestitka_Uskrs

Kamp Straško domaćin 82. F.I.C.C. Svjetskog kamping rally-a

Kamp Straško U Novalji, kojeg je Deutscher Camping Club izdvojio kao jednog od najboljih kampova na jadranskoj obali, ove će godine ugostiti F.I.C.C. Svjetski kamping rally.

F.I.C.C. je jedina svjetska organizacija isključivo posvećena svim oblicima kampiranja te zastupa interese kampista i vlasnika kampera gdje god se oni nalazili. F.I.C.C. je osnovana 1933. kao organizacija koja okuplja brojne europske kamping klubove. Danas zastupa 67 klubova i federacija u 38 svjetskih zemalja. F.I.C.C. kontinuirano promovira slobodu koja je glavno obilježje kampiranja.

– Izrazito smo ponosni što smo domaćini 82. F.I.C.C. SVJETSKOG KAMPING RALLY-a, te što ćemo ugostiti više od 1500 sudionika iz 34 države u periodu od 27.lipnja do 4.srpnja 2015.godine, poručuju iz kampa Straško.

Kamp Straško će ugostiti 1500 sudionika iz 34 države. Sudionicima Rally-a, kamp Straško pripremio je, osim smještaja na parcelama i mobilnim kućicama vrhunskog standarda, mnogobrojna događanja, dnevnu i večernju zabavu, izlete, sportsku i zabavnu animaciju, te naravno i najbitnije, puno odmora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...