Natali Dizdar otvoreno o “X Factoru”, “The Voiceu” i svom novom albumu

Natali Dizdar otkrila nam je gleda li X Factor Adria i tko joj je favorit, a komentirala je i pobjednu Nine Kraljić na popularnom The VOICE-u.

Lijepu zadarsku pjevačicu Natali Dizdar u zvjezdanu je orbitu lansirao svojevremeno izrazito popularan show Story Super Nova Music Talent, ali ona nije dopustila da ostane samo instant-zvijezda već je oduvijek znala što ne želi pjevati i ni na kakve kompromise nije pristajala. Kada je dobila svoju priliku,  iskoristila ju je na najbolji mogući način pa tako danas, Zadranka ima zasluženi status jednog od najboljih vokala na našim područjima.

Njezin prvi singl Ne daj 2004. godine nagrađen je Zlatnom Kooglom za pjesmu godine, a godinu dana kasnije njezin dugoočekivani album Natali Dizdar osvojio je cijelu kritiku, ali i dostigao srebrnu nakladu. Ovaiznimna pjevačica svjetskog glasa otkrila nam je koje joj je mjesto u Zagrebu najdraže i koji su joj radni planovi za ovo ljeto…

Natali Dizdar

Koja mjesta u Zagrebu biste izdvojili kao najbolja?

– Nije da nešto izlazim kad sam u Zagrebu, bar što se večernjih izlazaka tiče… Volim otići prošetat po Jarunu, Sljeme, na yogu u fitness centar Play, u grad na kavu i to je to.

Kako uspoređujete Zadar i Zagreb? Vuče li Vas više rodni Zadar ili Zagreb za koji ste poslovno vezani?

– U Zadru volim biti prvenstveno zbog toga što je prekrasan gradić uz more i uvijek sam opusštena kad tu dođem, uspomene, druženja… Zagreb pruža neusporedivo više opcija za nekakve aktivnosti, ali jednako tako mi je nezamislivo tamo biti ljeti. Općenito nisam vezana za nijedan grad, državu, mogla bih živjeti na puno različitih mjesta, sve ima svoje dobre i loše strane.

Imate li u najavi skorije koncerte u Zagrebu?

– Ne, ali smo zato 26. lipnja u Vrsaru na Casanovafestu u romantičnoj kombinaciji s klavirskom pratnjom, zatim u Supetru 17. srpnja u Benny’s baru  pa na kraju 2. kolovoza u Dubrovniku u hotelu Excelsioru…

Vratimo se malo u prošlost. Prije toga, ne možemo ne primjetiti kako su i danas, glazbeni showovi izrazito popularni. Što Vas je potaknulo da se prijavite na reality show Story Super Nova Music Talents?

– Najprije mama, a onda znatiželja.

Kako gledate danas, na unazad proteklih dvanaest godina kada ste postigli izniman glazbeni uspjeh? 

– 11 godina uspjesne karijere je iza mene, da… Sretna sam što mogu raditi ono što volim i živjeti jedan super slobodni i opušteni život. Inspirativno je baviti se glazbom, stvarati nešto novo. Ne bih mijenjala svoj život nizašto.

Natali Dizdar

Imate li u najavi snimanje novog albuma?

– Novi album se snima, sve ćete znati na vrijeme…

Kako gledate na aktualni glazbeni show X-Factor Adria ? Tko Vam je favorit? 

– Ne gledam baš televiziju, vidjela sam samo djevojku s gitarom, točnije Ivu Čurić sto je radila nekakve medleyje još na samom početku,bila je odlična i čula sam da je u finalu!

Smatrate li zasluženom pobjedu Nine Kraljić u proteklom showu The Voice?

– Da. Cura zaista prekrasno pjeva, nadam se da neće ostati sve na showu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...