Nekretnine Zadarkomerca ponovo na prodaji

Na Trgovačkom sudu u Zadru najavljena je nova prodaja nekretnina Zadarkomerca, koja će se održati 17. srpnja u 10 sati u zgradi spomenutog suda, a odvijat će se putem javne usmene dražbe. Naime, iako je stečajni je postupak Zadarkomerca, nekoć u vlasništvu Ante Jurjevića, okončan još 2009. godine, no prodaja imovine još je uvijek u tijeku.

Na dražbi će se po osmi put naći nekretnina u zoni “Bravar” u Zatonu Obrovačkom. Ovo građevinsko zemljište površine 50.000 metara četvornih, a na kojem je predviđena proizvodno uslužna djelatnost, ponudit će se potencijalnim kupcima po početnoj cijeni od 2.250.000,00 kuna.

Po četvrti put se prodaje nekretnina u ulici Nikole Jurišića bb u Zadru. Riječ je o upravnoj zgradi, autoradionici, prodavaonici i dvorištu izgrađenim na kat. Početna cijena prodaje je 6.199.092,00 kuna.

Na dražbi će se ponuditi i prijemna zgrada, autopraonica i dvorište u istoj ulici, za što je određena početna cijena u iznosu od 1.568.563,00 kuna. No, navedene nekretnine prodaju se i zajedno, uz početnu cijenu od 13.563.169,00 kuna, ali i odvojeno.

Pravo sudjelovanja na usmenoj javnoj dražbi imaju sve domaće pravne i fizičke osobe kao i inozemne osobe pod zakonskim uvjetima, a koje su prethodno uplatile jamčevinu i dostavile dokaz o uplati jamčevine te podnijele prijavu za nadmetanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...