Cestitka_Uskrs

Očajne u zavođenju, pogledajte što rade cure koje ne znaju koketirati

Od muškaraca se obično očekuje da naprave prvi korak, no koketiranje je igra za dvoje, a cure kojima to baš ne ide u istoj su situaciji kao dečki koji ne znaju pristupati curama.

U nastavku možete vidjeti 10 stvari koje rade cure očajne u zavođenju:

1. Prema svakom frajeru se ponašaju kao sa starim prijateljem.

Bez obzira na to koliko zgodan bio ili koliko su zaljubljene u njega, zvat će ga ‘buraz’, pričati mu loše viceve i ponašati se kao da je doma. U pidžami.

2. Imaju jedan prepoznatljivi ‘potez’ u koketiranju i stalno ga koriste.

To može biti, primjerice, prolaženje prstom muškarcu po nadlaktici, naslanjanje ruke na biceps, pokušaji senzualnog šaptanja u preglasnom klubu…

3. Ruka im vječito lebdi umjesto da grli.

Neke djevojke kao da se boje tjelesnog kontakta pa im ruka jednostavno lebdi kada ga zapravo žele ostvariti, a taj potez je neugodan za obje strane.

4. Jako im je neugodno kada im prijateljice koketiraju s dečkom koji je u njihovoj prisutnosti.

Sroza im se mišljenje o svakoj curi pa čak i najboljoj prijateljici, koja se usudi nasmijati na glupu šalu dečka koji je s njima u društvu, a ne daj bože da ga slučajno dodirnu. Pogotovo ako same pate od ‘lebdeće ruke’.

5. Kada slatki dečko koketira s njima samo žele da ih zemlja proguta.

Čim im se slatki dečko nasmije i ostvari malo duži kontakt očima, imaju potrebu pobjeći u suprotnom smjeru, sklupčati se i čekati da sve prođe.

6. Znaju stvarno lupetati kada im se netko sviđa.

Kada nekoga pokušaju zavesti, znaju izgovoriti stvarno sve i svašta, a većina toga na kraju ispadne čisto lupetanje. Na svu sreću, to im nitko ne zamjera jer barem nema neugodne tišine.

7. Čak i kad skupe hrabrost koketirati s nekim, sve upropaste.

Potrebno im je puno hrabrosti da pristupe nekome tko im se sviđa ili da se upuste u otvoreno koketiranje s nekim tko im je pristupio. No, čak i kada se zvijezde konačno poslože, shvate da se ponašaju kao cure koje preziru. A istovremeno im malo i zavide.

8. Ne znaju nježno otpiliti dečke koji im se ne sviđaju.

Ne daj bože da im se dečko koji im pristupi ne sviđa. Prema takvima nemaju nimalo takta i bez imalo razmišljanja će im slomiti srce, na najbrutalniji mogući način.

9. Roditelji se već lagano brinu za njih.

Starci su već odustali od ideje da će imati unuke, a sad se već lagano brinu i za njihov seksualni život pa će iskoristiti svaku priliku da vam srede neki spoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...