Otvorenje ljetne sezone u Aurori – vodimo te na Coloniu!

Ljeto u Primoštenu službeno započinje nešto kasnije od kalendarskog, točnije 26.6. otvorenjem Aurore i vatrenim nastupom koncertne atrakcije Colonije.

Jedan od najvećih i najposjećenijih klubova na Jadranskoj obali otvara svoja vrata krajem lipnja, a za najtoplije godišnje doba najavljuju brojna događanja i vrhunsku zabavu.

Čast da otvori sezonu legendarnog kluba ovog ljeta pripala je upravo Coloniji. Njihov energičan nastup, obilje hitova, raspoloženi dvojac Indira i Boris jamci su odličnog provoda i garancija da nećete pogriješiti ako tu toplu ljetnu večer odlučite provesti u primoštenskom klubu.

Za otvorenje će, uz doplatu, biti organiziran i poseban autobusni prijevoz iz Splita i Šibenika, a očekuje se do posljednjeg mjesta popunjen klub s Jim Beam partyjem po promotivnoj cijeni i tradicionalnim pjena partyjem dan nakon otvorenja.

U tjednu od 15. do 19. lipnja Antena Zadar daruje te svaki dan sa po dvije ulaznice za ovaj koncert. Sve što trebaš je “lajkati” status/objavu na našoj Facebook stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...